Half day!

Idag gick vi bara halva dagen i skolan :D började 7.25 och slutade 11. Efter skolan åkte jag hem och vilade lite - är helt slut efter skolan. Sedan åkte jag Mary och Haley och åt lunch på California Pizza Kitchen. Det serverar inte bara pizza så jag åt pasta. Kl 3 stack jag och några golftjejer till Dairy Queen för att träffa coach Barrett för en liten reunion. Jag älskar Dairy Queen och det var kul att träffa Barrett igen. Om två veckor ska vi alla gå och se skolans musikal tillsammans.
.
På kvällen lagade jag pasta till familjen. Lagade vad vi kallar "pastamannens recept" vilket är supersmaskigt men det blev inte riktigt som hemma eftersom sour cream här är lite annorlunda är vår creme fraiche. Mary och Steve fick i sista stund ett erbjudande att gå på någon musikal så jag och Haley var hemma själva och då bakar vi cookie dough såklart :D Det har liksom blivit vår grej. Haley har varit borta mycket från skolan eftersom hennes allergi gör att hon mår jättedåligt, men idag var hon mycket bättre! :) hoppas det håller i sig så vi kan åka till Cedar Point imorgon och gå trick or treating på söndag.
.
Haha denna veckan började vi på ett enormt pussel. Hoppas vi blir klara innan jul...
.

HAley's birthday

Idag fyller Haley år!! Congratzzz to her!!
Så därför fick hon välja vad vi skulle ha till middag och det blev potstickers, vårrullar? Jag vet inte vad det är eller heter på svenska. Sisådär men det var ätligt. Efterrätten var desto godare. Tårta med smaskig amerikansk frosting. Mums!
.
Idag i skolan fick jag i läxa att göra ett omslag till en DVD och skriva en recension av boken jag har läst. Sedan ska jag presentera detta på fredag. Tur att jag inte har andra läxor. I Sverige är jag van vid att veta mer i förväg vad jag har för läxor så jag kan planera bättre. Här får man alla läxor för 2 dagar framöver. Om jag hade vetat innan att jag skulle få denna läxan hade jag kunnat börja igår när jag ändå inte hade något annat. Men men, jag har ju inget annat idag heller så det är okej. Ganska rolig och annorlunda läxa faktiskt. Det är sjukt vad lite läxor jag har denna veckan!
Annars hände inget roligt, eller jo. Det känns som jag misslyckas i Photo. Först funkade inte kameran som jag hade tagit 24 bilder med. Sen blev bilderna alldeles för mörka. Dessutom är de tydligen inte rätt fokuserade. Så nu har jag behövt prova 3 olika negativ. Hoppas det funkar bättre imorgon. Fast jag är inte särskilt oroad eftersom lärare sa att det är okej att misslyckas lite första gången hehe.
.
Idag beställde vi också min Varsity Jacket! Den kommer bli awesome!! :D
.
(problem med att ladda upp bilder så jag laddar upp fler imorgon)

Måndagen den 25 Oktober

Goddag!
Idag är det första dagen jag verkligen inte har någon läxa som jag behöver göra till imorgon. (Hade läxor men de gjorde jag igår...) Kan dock jobba med 3-4 projekt och en göra läxa som jag vet att jag har tills nästa vecka.
Perfekt för idag kommer resten av familjen hem så jag kan åka med och hämta de från flygplatsen.
.
(Över 20 grader idag!!)
.
Var ute och fotade lite för en stund sedan.

Bilder

Är nu hemma från en trevlig lugn helg. Skönt att bara ta det lugnt och hämta lite krafter inför veckan. Bra att få lite läxor gjorda! Denna veckan blir lite speciell eftersom det är HALLOWEEN till helgen :D Går bara halva dagen i skolan på fredag!
.
Bilder från stället vi var på igår och Football matchen i fredags

Söndagen den 24 oktober

Denna helgen bor jag som sagt hos min area representative Katie. Kul kul med lite omväxling, men det känns lite konstigt eftersom jag precis har kommit in i en familj och sen flyttar jag till en annan i 4 dagar. Men igår sov jag hos Elana, en av golftjejerna. Vi åkte till ett halloweenställe på kvällen där de delade ut godis. Senare på kvällen tittade vi bara på tv och snackade. Vi ska nog åka till en mall imorgon :)
.
Idag har jag bara en slappedag och jag ska försöka göra läxor! Inte så kul, men det måste ju göras...
För en stund sen började deras toalett läcka ner till första våningen så nu kan jag inte koncentrerar mig på några läxor haha. Hoppas det slutat snart...
.

8 veckor

Nu har jag varit här i 8 veckor och en dag. Det känns overkligt. Det känns som jag har hunnit med och upplevt mycket mer än vad man kan hinna med på två månader. Mycket är så annorlunda och det har tagit tid att vänja mig vid allt. Jag har fortfarande mycket kvar att vänja mig vid.
.
Idag i skolan hade två PreCalc test och American Studies test. Matten var lätt men Am var ganska svårt. Även om jag pluggar mycket är språket avancerat och jag vet ju att historia inte är ett av mina bästa ämnen precis... Aja, BETYGEN SPELAR INGEN ROLL.
Annars i skolan hände inget speciellt. Åt pizza och drack chocolate milk till lunch :D I morse när vi åkte till skolan var det frost på rutan! Första morgonen det händer.
.
IT'S FRIDAY!! And tonight is the game Andover vs Lahser! Last Football game.

Torsdagen den 21 Oktober

Tjenare!! Idag har skolan varit som vanligt antar jag. Har två test imorgon som jag är stressad över. Men de är inte så stora och det känns ganska okej nu. Måste försöka slappna av och inte förstora upp det så ska det nog gå bra.
.
Matblogg - Igår åt jag subway till middag. Och idag hittade jag nutella här hemma så jag åt en nutellamacka efter skolan. Muuummss

Banquet!

The banquet was awesoome! Jag kan inte förklara hur mycket golfen har betytt för mig! Detta är något jag kommer komma ihåg hela livet.
.
Banketten var jätterolig. Coach Barret sa både underbara och hysteriskt roliga saker, och saker som fick honom att gråta. Golflaget detta året har betytt väldigt mycket för honom också...
.
Idag har humöret gått upp och ner. Ena stunden är jag sönderstressad och gråter för att det känns som jag inte kommer klara skolan. Nästa sekund känns det okej. Det är väldigt frustrerande att känna så och inte kunna göra något åt det!!! Snart får min hjärta ta och skärpa sig!!!
Har två(3-har redan gjort ett) test denna veckan så det är det som har gjort mig stressad. Men jag vet att betyget inte spelar någon roll men det är så extremt svårt att inte tänka på det. När man är van att göra sitt bästa och vara en av de bättre i klassen är det svårt att acceptera att inte vara en av de bästa och inte förstå allt. Som sagt, skärpning Frida! Jag vet att jag kommer sakna allt, inklusive skolan, när jag kommer hem till Sverige.

Photo

Yeey I passed the test!! :D
Now were are doing nothing so I'm just waiting for the class to end.
.
Banquet tonight!!

English

In school in my english class. Next hour - photo test!! Aaahhhh

Måndagen den 18 Oktober

Inget speciellt har hänt idag tror jag. Läraren var borta under mattelektionen så vi gjorde inte speciellt mycket.
.
Efter skolan idag hade jag ingen golfträning så det kändes som jag hade väldigt mycket tid. Och då hamnar jag självklar framför datorn. Men det var väldigt trevligt att snacka lite med kompisar i Sverige. Behövde lite uppdatering :)
Som vanligt hade jag en hel del läxor så det gjorde jag också. Ena engelskboken är utläst nu så det är vääligt skönt! Photo-test imorgon vilket jag tror blir ganska enkelt. Vi har redan fått frågorna så det är bara att plugga på det...
.
Planerna denna veckan är Golf Banquet imorgon och på torsdag åker resten av familjen till Atlanta för att delta i 3-Day. Det är en slags insamling för bröstcancer. Så jag ska bo hos min area rep Katie torsdag-söndag. Hon har en dotter som är lika gammal som jag så det blir nog kul.
.
Här är en bild från Ann Arbor igår. Den andra bilden är Savvys Halloween kostym. Det kommer bli sjukt kul haha

State finals!

Såå State finals...
Det började med att vi åkte från West Bloomfield 3.30 torsdag eftermiddag ca 1 timme till Lansing. Banan heter Forest Akers tror jag och är en del av Michigan State University. På Torsdagen åkte vi till driving rangen och tränade lite mer än en timme. Senare på kvällen åt vi pizza på Old Chicago och senare glass på ett random ställe som vi hittade. Pizzan var supergod och glass är ju alltid gott ;) Speciellt när man får tre kulor istället för en när man beställer den minsta glassen. När vi kom tillbaka till hotellet var vi så trötta att vi somnade nästan direkt.
Dag 2 gick vi upp 6.30 och åt frukost. Vi var på driving rangen vid 8 ungefär och tränade en timme. Tränarmöte kl 9 och spelarmöte 9.30. Det var sviiinkallt på morgonen så jag hade 5 lager av tröjor!! Jag var också tvungen att ha mössa och vantar! Men framåt dagen blir det alltid varmare så då gick det bra med långbyxor och t-shirt. Jag spelade med två trevliga tjejer och framförallt ärliga. Har nog aldrig spelat med en så ärlig tjej! Hon erkände till och med att hon hade träffat bollen 2 gånger fast ingen av oss andra eller någon förälder hade märkt det. Jag spelade i alla fall bra och fick näst bäst score i laget :) De andra spelade inte så bra, men vi låg 11 av 15 efter första dagen.
Dag  3 gick vi upp samma tid och åt frukost, men vi visste att spelet kunde bli försenat p.g.a. frost och det var specis vad som hände. Om det är det minsta frost på gräset får man inte spela eftersom det skadar banan. Så vi väntade en stund i bilen och kom igång 45 minuter försenat, 10.45. Spelade med en av tjejerna jag spelade med dagen innan och en ny tjej. Den nya tjejen var också trevlig men försökte fuska med antalet slag ibland. Här känns det som folk alltid gör det så man säger bara till efter varje hål om man tror att han/hon fick ett annat antal slag... Jag spelade bättre denna dagen och fick 94 slag vilket var näst bäst i lagen denna dagen också :) De andra spelade inte så bra men alla förbättrade sig i alla fall. Vi slutade 10 och en av tjejerna i laget kom 9 individuellt.
Efter tävlingen hade vi bråttom hem så vi stack så fort allt var klart.
Under tävlingen köpte jag en t-shirt och en hoodie där det står något om Michigan State High Schools Sport Association. Köpte också en cool headcover till min driver.
Denna tävlingen var speciell, självklart eftersom det var en stor tävling och mästerskapen i Michigan, men också för att många föräldrar kom och tittade när vi spelade vilket var kul. De var också mycket hårdare med regler..!!
.
Igår kväll när jag kom hem åkte vi och åt hummer på en jättefin restaurang. Hur gott som helst!!
.
Idag sov jag ganska länge; jag var trött. Till frukost gjorde Mary pannkakor som vi åt med cream cheese och jordgubbar. Sen gjorde jag en liten läxa, men när Mary sa att de skulle åka och göra några ärenden tyckte jag det lät roligare. Så vi åkte och köpte lite saker som de behöver inför nästa helg(berättar mer om det i veckan). Jag hittade en tröja, ett linne, leggings, en fleece som jag kommer leva i i vinter, en pumpa som jag ska ha mitt godis i när vi går Trick or treating :) Det är precis en sån pumpa som jag hade i USA när jag var lite (Mamma och Pappa!!)
Efter ett tag ringde Steve och sa att han skulle åka till Ann Arbor och lämna Hannas horn (instrumentet) på lagning innan hon kan börja spela det. Så vi följde med och jag tittade lite i affärer och hittade bla pyjamasbyxor. De var jättefina så jag visar nog en bild på dem någon dag ;) Vi började bli lite hungriga så vi åt på en Italiensk restaurang, mycket smaskigt. Då vi gick ut från restaurangen såg jag en kvinna som jag kände igen så jag trodde att hon var från Sverige, men sen kom jag på att det var en av mina lärare. Jag hade blivit väldigt chockad om det verkligen hade varit någon från Sverige.
.
Efter vi kom hem har jag bara städat i mitt rum lite och nu ska jag sova. Orkar inte göra mer läxor idag så jag har mycket att göra imorgon istället. Men jag har ju tid nu när jag inte har golf längre hehe.
Ser fram emot Golf Banquet på tisdag!!
.
http://www.youtube.com/watch?v=ssqOJ0s71S0
Lyssna på denna låten! I love it!
.

Home

Är hemma nu och har precis kommit hem från middag på restaurang. Vi kom 10 av 15 i States vilket var bra tyckte jag. Jag fick den näst bästa scoren i laget båda dagarna så jag är väldigt nöjd!! Nu ska jag sova, berättar mer imorgon.

Onsdagen den 13 oktober

Heeeeeejjj,
Dagen idag började med Graphic Design där vi hade critique. Det går ut på att man visar allas bilder för varandra och man får sedan positiv och konstruktiv kritik. Gick bra.
I Art Explorations gjorde jag klart en palett med färger så jag vet hut jag ska blanda när vi ska börja måla på riktigt... Fick också reda på att jag hade fått 98/100 på min detalj teckning :D
I engelska hade  vi först ett test på boken som vi läser. Har haft test varje lektion nu i 1,5 vecka. Sedan svarade vi på frågor om boken och presenterade för klassen.
I photo gick vi igenom frågor till ett test som vi ska har på tisdag. Sedan hade vi ingeting att göra de sista 40 minuterna så folk satt och gjorde ingenting eller pluggade till provet. Jag gick till min councelor och pratade om ett projekt som jag inte behöver göra eftersom jag är 2 år äldre än alla andra i min årskurs. Pratade också om schemat för nästa termin, det kommer nog ändras men just nu ser det ut som jag kommer ha foods, jewelery och ceramics :D (bla)
.
Efter skolan åkte jag till driving rangen där vi skulle ta bilder och träna. Vi tog bilder men det regnade så mycket att vi inte kunde träna mer än 10 minuter. Efter golfen åkte vi hem till Elana och åt, mycket myyyyyzigt. Nu har jag börjat med min matteläxa men den är verkligen inte lätt så jag ska vänta tills Steve kommer hem så han kan hjälpa mig.
.
IMORGON ÅKER VI TILL STATES :D :D
.
Här är en bild från sommaren 2010 som jag saknar så otroligt mycket...!!!

Announcement

Wow this is soo cool!
This was in the announcement this morning! :
.
Last week the Andover girls’ golf team took 3rd place in their regional tournament and qualified for the State Finals.  This is the first time that the girls’ golf team has made it to States as a team.  Please wish them good luck as they play this Friday and Saturday at Michigan State University.  They are currently ranked 9th in the state.  The five players competing are:  Emily Schottenfels, Emily Langnas, Elana Bandalene, Frida Appelros, and Dhara Patel.  Congratulations girls!
.
For those of you that don't know the announcements are..: Every morning when the bells rings they say things in loudspeakers that everyone at the school can hear. They always say something about important things such as meetings, but sometimes they congratulate sport teams or talk about the clubs at the school too.
Today we were the lucky ones ;)
.

Måndagen den 11 October

Hej hopp, hade lust för en liten kvällsuppdatering :)
.
Jag tror inte jag har haft så här lite läxa sedan jag började skolan som jag har idag! Dock har jag tänkt göra lite av det som är till onsdag. Känns bra att vara lite före i och med att jag missar fredag då vi spelar golf.
.
Golfbanor jag har spelat på för er som är intresserade:
Wabeek - hemmabana som anses ganska svår. Går ganska mycket upp och ner.
Devil's ridge - här spelade vi regionals och det anses vara en väldigt svår bana. Vissa tjejer spelade långt ifrån vad de brukar. Hål 10 är dogleg vänster och svängen är en ca 10 meter hög kulle. Tät skog på båda sidor...
I helgen ska vi spela på banor vid Michigan State University. Tror de heter Forest Akers
Har också spelat på Farmington Hills, West Bloomfield och Kensington
.
Allt för mig ikväll :)
.
Ena bilden är från i helgen, den andra tog jag för en halvtimme sedan. Det är egentligen inte så mörkt men bilden blir konstig med blixt.

In school

Jag tror detta ar tredje gangen jag bloggar under Graphic Design. Av nagon anledning ar jag snabb sa jag ar klar med mitt project. Har suttit och gjort lite laxor under timmen och last i min bok.
.
Since the keyboard here doesn't have the Swedish letters I thought it would be easier to write in English. I not very good at it, as you might think, but I'm doing my best.
Yesterday I was home studying and talking to friends the whole day. My family was out doing things so it was perfect for me. I also had the time to read a book, do my math homework that is due tuesday and start on my history essay. I also ate some cookies and I can tell you, they are good!
At 7.30 we went to a concert with Detroit Symphony Orchestra in a synagog. In was beautiful. One of the violinists is a friend of our family. The concert was a part of their strike because they were getting 30% less paid. Unfortunately we found out this morning that they are all now fired!! I don't know what will happen next but I hope they can start playing again.
.
The weather here is very different from day to day. One day it's 25 Celsius and the next 17. Last Saturday it was so hot that one of my friend threw up when we played golf!!
It is also usually colder during the mornings and the school is soooo cold! I could wear shorts outside but not in school!
The trees are really beautiful right now. I will try to take a picture of them and show you some day. The golf courses are incredible!
.
I think that was all I had to say now. After school today I have golf practice as usual and after that I will do home work i guess. :)
.
// A cold Frida at Andover High School

(O)intressant information

VARNING: långt inlägg. Läs det gärna dock eftersom det förklarar lite mer om min vardag i USA.
Ehm, jag tänkte berätta lite om olika saker för er som är intresserade.
Börjar med skolan:
På morgnarna skjutsar Steve oss varannan dag och Michaelas (Haleys kompis + golfspelare) föräldrar oss varannan dag. Jag tar för det mesta den gula skolbussen hem.
Vi har, vad jag tycker, mycket läxor. Schemat fungerar så att jämna dagar har jag 3 av mina lektioner och ojämna dagar har jag 4. Man får därför alltid läxor till 2 dagar efter. Förra veckan fick vi tex reda på att vi skulle ha ett mattetest två dagar senare. Igår fick jag reda på att jag skulle skriva en historietext över helgen. De förväntar sig extremt mycket och bryr sig inte ett dugg om att jag inte förstår allt och att allt tar längre tid för mig.
Det är extremt viktigt att man gör läxan. De kollar nästan alltid så man har gjort alla frågor eller uppgifter och om man inte har gjort det måste man göra det till nästa lektion. Om man har gjort klart det då får man hälften av poängen man kunde få för uppgiften. Om man har missat en lektion måste man titta på deras hemsida och ändå göra läxan. Alla resultat och poäng för alla läxor kommer upp på min inloggning och allt räknas ihop till betyget. Detta känns SJUKT för mig och gör mig väldigt stressad. Allt är så nytt och man känner sig isolerad pga språket (även om det är lättare nu och jag känner mig bra på engelska tar det längre tid att läsa och jag förstår inte allt när någon pratar fort och/eller otydligt). De tar ingen hänsyn till att man är utbytesstudent och jag har känt mig sjukt pressad. Det har börjat kännas bättre denna veckan och golfen har verkligen hjälpt. Den får mig att tänka på något annat och slappna av.
.
Golfen:
Golflaget består av 1. Dhara, Junior 2. Elana, Senior 3. Emily (Schotty), Senior 4. JAG :D 5. Emily (Lang) Senior 6. Michaela, Junior 7. Laura, Freshman 8. Lauren, Senior
Alla är huuur snälla och galna som helst. De två sista spelarna spelar nästan aldrig sen jag kom så de träffar jag nästan aldrig.
Vi tränar antingen på ett ställe där det finns range och greener och liknande. Eller på vår hemmabana Wabeek. Matcherna är runt om i närheten. Vi spelar då 6 stycken och man räknar de 4 bästa scorerna.
Nästa helg ska vi till State Finals torsdag eftermiddag- lördag kväll :D Vi får pengar (!!) så vi kan köpa mat utan att behöva betala själva. Vi kommer ha superkul!
I natt hade vi party/sleepover med golfgänget! Superskoj och tjejerna dansade som galningar och jag dog av skratt.
.
Hemma:
På kvällarna äter vi i princip alltid hemmalagad mat. Någon gång har jag ätit med golflaget efter match och om Mary och Steve inte är hemma har vi köpt pizza. Frukosten för mig består av Yoghurt. Lunchen brukar också bestå av Yoghurt, morötter och ett äpple. Om jag är hungrig köper jag något i skolan. När jag kommer hem från golfen brukar jag äta och sen spendera kvällen med läxor. Så jag har inte mycket tid till att göra saker på vardagar.
.
Det var nog allt jag kunde komma på att skriva om nu. Fråga om det är något ni undrar! Jag svara gärna.
.
Nu är det lördag kväll och jag är supertrött. Sov 4 timmar i natt och har sedan spelat golf hela dagen. Just nu är jag ensam hemma och därför har jag passat på att göra läxor. Låg lite efter i engelska eftersom jag missade en lektion när jag spelade golf. Har photo test på måndag och måste dessutom läsa 2 böcker samtidigt i engelska!?
Ska göra en teckning till Art Explorations, börja på historietexten och leta efter foton av landskap, sen ska jag sova :)
.
Låååångt inlägg that I hope you enjoyed! :)
Frida
.
Jag är trött men glad ikväll ;)

State finals!

WE MADE IT TO THE STATE FINALS!!
.
Detta är typ ofattbart! Andover Girls har aldrig nått State Finals. Jag är halv i chock ibland när jag tänker på det.
.
Allt för mig. Hej hopp
Frida

Min räddnig

Golfen är verkligen min räddning här just nu. Jag vet inte vad jag hade gjort utan den. När jag spelar tänker jag inte så mycket på skolan och jag slappnar av mer. Laget har också underbara tjejer och den bästa coachen man kan tänka sig!
Imorgon är det dags för Regionals. Om vi är bland de 3 bästa kommer vi till States vilket skulle vara suuuperkul. Det tar ca 45 minuter att köra dit (vi ska vara på rangen 7.00) och vi ska handla bagels på vägen så vi ska träffas 5.45 AM på skolan... Måste gå upp ungefär en timme tidigare än det. Jobbigt jobbigt. Och jag har massa läxa. GAAHH. Jag får väl göra det i helgen.
.
Denna veckan har jag mått mycket bättre! :D

Graphic Design

In school and have nothing to do... I'm finished with my project and I think we have 2 more hours to work on it. I thought I was bad with computers but obviously not.
.
Golf today and later study for math test tomorrow. Hope I will pass it...

Homecoming

Soo, homecoming... Det var kuullligt!! Men man kan väl säga att americanare have a funny way of "dancing"... Ganska sjukt, och det kan väl alla som har varit på en amerikansk homecomning hålla med mig om. Men middagen var trevligt liksom my date. Efter dansen åkte vi hem och såg en film vilket var mysigt. Somnade dock hehe. Det har blivit en vana här eftersom jag alltid är väldigt trött.
.
Idag åkte vi till golfbanan kl 12. Började spela 2 och det var sviiiinkallt. Var inte riktigt förberedd på det och fast jag hade mössa och vantar var det kallt! Vädret här ändras verkligen mycket från dag till dag. Coach sa i början att bara 5 av 8 spelare skulle få spela på torsdag i Regionals så jag var faktiskt nervös när jag spelade. Jag känner att jag är nummer 6 i laget.Trodde ärligt talat inte att jag skulle bli en av dom eftersom jag är ny och min puttning har inte funkat så bra denna veckan. Men jag fick ett sms senare där han skrev att jag får spela :D HAPPY!
.
Efter golfen idag har jag gjort lite läxa och tittat på film. Nu ska jag sooooova :) Här är bilder från Homecoming. Killarna är Iiro från Finland, Alex Staceys pojkvän, Chris min date. Tjejerna: Haley min syster, Stacey, Jag :) Jag gillade verkligen min klänning.. (Innan middagen spelade vi pinball på maskinerna i vår källare)

HC

IDAG ÄR DET HOME COMING!! Wwiiee.
Idag har vi varit ute och fixat saker hela dagen. Har bland annat köpt golfbyxor och tröja. Var också tvungna att fixa saker inför ikväll.. Om en timme kommer the rest of the gang hit! :D
.
Här kommer bilder från matchen igår och senare hos Eshly.

@ Eshlys

We lost the Home Coming game today as usual. Andover football suck. But it´s fun to watch :)
.
Right now im at eshlys house. We are having  a sleepover with chocolate chip cookies! Yuummiee

Thursday September 30th

HOLA!
Idag var en av de bästa dagarna hittills i staterna. Mår super idag! Vi vann golfen som var en tävling mellan 8 lag. Laget som kom 2 var de vi mötte igår. De har två riktigt bra spelare men resten är dåliga. Det jobbiga med de dåliga spelarna är att de fuskar hela tiden. De slår så många slag att de tror att de kan fuska utan att vi märker det, men icke. Så fort man nämner att man tror att de hade något annat ångrar de sig.. Det spelar i alla fall inte så stor roll för vi äärrr bääääst!!!
.
Denna veckan har varit okej. Hade History test idag vilket gick okej. Frågorna var skrivna med svåra ord som jag inte förstod alltid, men jag tror det gick hyfsat bra. Hoppas hon förstår annars.
.
Denna veckan är pizza vecka för mig har det visat sig. Köpte en pizza slice i skolan en dag eftersom jag var jättehungrig och hade bara en yoghurt med mig. En dag beställde vi hem pizza till middag eftersom både Mary och Steve var borta. I onsdags fick alla nya elever på skolan gratis pizza till lunch. Ikväll efter golfen käkde vi pizza. Och imorgon får jag gratis pizza till lunch eftersom jag tydligen van någon utlottning:D But I love pizza so I'm happy!
.
Aerobics idag var riktigt härligt. Klassen började 8.00 och vi gick en runda på 3 miles på en timme. Vädret var superfint och det var ett sånt där mysigt morgondis ute. Hade varit perfekt att ta mina biler till Photo där. (Enda negativa var att jag fick skoskav som vanligt...)
.
Imorgon efter skolan ska vi antagligen sticka och köpa fotopapper som jag behöver och om det är fint väder ska jag börja fota :D Ska bli riktigt kul att fota med manuell film kamera för första gången!
.
Random:
Jag har blivit förkyld och har svårt att andas. Är dock glad att jag tog med mig nässpray hit.
Vädret idag var super och jag spelade golf i shorts och t-shirt till klockan 7 utan att frysa. (jag fryser alltid)
Imorgon är det home coming game och efter det ska jag nog på sleep over med några andra utbytesstudenter
På lördag är det home coming dance och jag har en date!
Jag är trött och ska duscha och sova nu!

RSS 2.0