CANADA

Wihoo, nu är jag i Kanada. Vi stack hemifrån igår på eftermiddagen när Many hade kommit hem från Argentina och Steve hade kommit hem från jobbet. Bilresan tog ca 4 timmar.
På kvällen gick vi ut och åt och sedan var vi alla trötta så vi somnade snabbt.
.
Idag ska vi nog till The Science Center och kanske Hockey Hall of Fame. Sedan får vi se vad vi gör.
.
MER SNÖ IDAG!!

SNOW DAY!!!!

Snow day idag vilket innebär no school!! Underbart.
Eftersom vi är lediga torsdag-fredag denna veckan kommer jag bara gå i skolan två dagar. Wohooo

Tö?

Denna veckan smälte all snö! Hörde folk som sa att det skulle komma mer snö, men jag trodde inte på det. Så kl 3 idag började det snöa som tusan! Vi kan kanske få en Snow Day imorgon! Wohoo.
.
Slutet av denna veckan var ganska "normal"(?).
Åkte till ett ställe med min sociology klass (bättre?) där hemlösa mammor och barn kan bo. Det var faktiskt väldigt intressant och ett lite annorlunda ställe eftersom de var tvungna att jobba m.m. Cool cool.
I fredags gjorde jag ingenting tror jag. Jo juste, vi åkte till IKEA och åt och köpte massa svenskt godis. Mums. Så nu är jag glad.
Igår gjorde jag inte mycket under dagen tror jag. På kvällen var det dags för min sista match i den vanliga serien. Har States kvar om en vecka bara. Var väldigt nära att göra mål igen!!!! Fick en assist till det enda målet vi gjorde dock! Vi borde vunnit den matchen så efteråt var jag besviken.
Några kompisar kom och kollade på matchen eftersom det var den sista och sedan åkte vi hem till oss och spelade xbox och såg på film.
.
Idag jobbade vi i ett sopp kök med kyrkan på förmiddagen. Det var faktiskt kul. Vi gjorde sammanlagt 1600 smörgåsar + soppa och andra saker.
.
Det var allt för mig hej hopp

Hej jag heter Frida och jag spelar hockey


Liten skolrapport

Förra terminen gick bra trots sjukt mycket stress. Jag har nog aldrig varit så oroad över skolan som jag var då. Men efter jul tog jag det lugnt och slutade bry mig och det löste sig ändå.
Fick A i alla ämnen utom U.S. History (A-) och Engelska (B). Den engelskan är jag väldigt glad att jag inte har denna terminen.
Hade Graphic Design - Tyckte om ganska mycket och lärde mig mycket om Illustrator.
Art Explorations - Kul att vi provade många olika tekniker. Nöjd med resultaten!
Writing through literacy studies - Läste 6 böcker på en termin och läraren frågade frågor om detaljer i böckerna. Hon kallde det Comprehension quiz - det var med Remembering Details quiz... Läraren var också alltid sur och inte särskilt trevlig. Men det var nog ändå bättre än att skriva en massa.
Photo - Lite jobbigt när jag hade det men lärde mig väldigt mycket om kameran och hur man framkallar film och sedan i darkroom. Faktiskt glad att jag tog den kursen
Aerobics - Ganska lugnt i klassen. Hade mycket workouts från videor. Dock inte lika bra träning som jag trodde det skulle vara men jag hade nog ändå inte orkat det hehe.
Pre-Calc - Massa jobbig matte och väldigt mycket läxor, men ändå glad att jag gjorde det så jag kan lite när jag kommer hem.
U.S. History - En del jobbiga läxor och MASSA extra credits hit och dit. Väldigt stressande!!
.
Nu har jag Adventure English, Sociology, Imaging, Jewelry, Band and Foods.

Sjuk, Scholastics, Sadies

(Internet har krånglat så det är därför jag inte har uppdaterat)
.
Var sjuk hela förra veckan. Trodde varje dag att dagen efter skulle vara bättre men i början av veckan blev det bara sämre. På onsdagen kunde jag inte prata (knappt andas) eftersom min hals gjorde så ont så vi åkte till läkaren. Där fick vi reda på att jag hade influensa så det var inte mycket att gör än åka hem och sova. På onsdagen åkte även min värdpappa iväg på resa och det var meningen att jag skulle bo hos en annan tjej, men vi ville inte att de skulle bli smittade. Så jag sov bara hos dom på natten.
Förresten, någon annan från YFU som har märkt att försäkringen  är väldigt krånglig?!
.
På lördagen mådde jag i alla fall så pass bra att jag kunde gå på Scholastics. Det är en utställning där elevers konst finns med. Jag hade en design men som jag hade gjort i Graphic Design och det är inte många som kommer med så jag var väldigt glad.
Var väldigt trött, men kände att jag var ju tvungen att gå!
.
Senare på kvällen var det "Sadies". Det är ungeför som homecoming men det är meningen att det ska vara lite mer informellt/avslappat. + att tjejen frågar killen.
Jag gick med de andra utbytesstudenterna som jag känner väl och vi hade roligt. Som sagt är amerikanska skoldanser minst sagt speciella, men vi hade i alla fall trevligt.
.
Denna veckan händer inte mycket speciellt vad jag vet. Ska ta reda på allt jag missat i skolan...
.

Sjukdag nr 2

Sjuk idag igen. Min hals gör fruktansvärt ont och jag kan inte prata. Gör till och med ont när jag inte pratar och bara andas...

...

I lördags skulle vi haft Senior game, men det blev inte av. Det snöade så mycket att det andra laget inte ens kom fram. Vi tog i alla fall bilder och åkte runt lite.
.
Igår var det super bowl. Steve och jag var bjudna hem till ett par från kyrkan. Ärligt talat tycker jag det är lite långtråkigt att titta på football, en match tar mer än 3 timmar! Men det var ju ett måste att se det när jag är här.
.
Idag är jag sjuk. Inte kul. Vaknade och mådde inte bra. Kunde inte prata eftersom halsen gjorde ont och hade huvudvärk. Tror och hoppas att jag mår bättre imorgon!
.

Blandat

Slutet av veckan var nice. Har inga läxor så det är väldigt skönt!
.
Igår var jag och såg Detroit Pistons spela mot Nets (basket). De vann men det var faktiskt inte jätteroligt att kolla på matchen. Men kul att ha gjort det och kul att umgås.
.
Idag blev det först shopping på förmiddagen och nu väntar jag på att sticka iväg på hockeymatch. Det är senior game vilket innebär att de tar bilder och snackar om the seniors. Ikväll ska vi nog ha ett litet Pizza party med laget och imorgon blir det åka pulka eftersom det snöar som tusan!

Snow day!!!!

Yeeeees! Vi hade en Snow day idag! Ingen skola. Så himla skönt!
De sa att det skulle komma en jättekraftig storm, men jag märkte knappt något. Kom kanske i natt.
.
Mina  nya klasser är bra hittills. Verkar lite mer avslappnat än förra terminen. Min skola samarbetar med 2 andra skolor och en av de andra är lite annorlunda. Det är mer analyser och reflektioner, än, som på den vanliga skolan, massa massa läxor. Hoppas det kommer bli kul. Har 4 av 7 lektioner där.
Mitt schema: Jewellery, Sociology, Foods, Imaging, Band, Adventure English
.
Jag saknar Haley... <3

FML

Livet suger ganska mycket när ens syster och bästa vän flyttar. Känns overkligt. Har bott med henne sedan jag kom hit och nu är hon inte här längre. Jag kommer aldrig bo med henne igen. Ever. Det känns som mitt år nästan slutar här. Ett halvt slut i alla fall. Men jag har trots allt 5 månader kvar! Hade kunnat skriva en lång uppsats om allt detta men jag har inte lust att tänka på det. Kort och gott - it sucks!
.
Så igår var vi mest hemma och umgicks.
Idag gick det inte så bra att hålla tillbaka tårarna.
Annars var mitt nya schema nice

RSS 2.0