Merry Christmas

Dagen idag var underbar. Började med att vi gick upp och öppnade allt i julstrumpan. Fick mest oseriösa saker. Sen åt vi brunch vilket var pannkakor. Efter det öppnade vi resen av alla paketen under granen i ett par timmar!!!! Fick hur mycket som helst. Bla smycken, lotion, kjol, tröja, vantar, mössa, skidbyxor, godis, filmer, bok, strumpor m.m. Berättar mer nästa vecka.
Imorgon ska vi upp ganska tidigt för att åka till New Hampshire. Stannar en natt på vägen och sen ska vi vara där i 4 dagar tror jag. Tar med datorn för att göra skolarbete men jag vet inte om jag kan koppla upp internet så bilder kommer nästa vecka.
GOOD BYE

GOD JUL

God Jul!
Det kan aldrig bli för mycket julklappar! I år firar jag med mina värdföräldrar, mina värdsystrar, en hund och två marsvin.
.

Varsity Jacket! 2

Bilder på min varsity letter jacket. Tänkte förklara lite om jag inte redan har gjort det. Det viktiga på jackan är bokstaven. Den får man när man har spelat en säsong i ett varsity(det finns junior varsity och varsity där varsity är det bästa) skollag. Sen kan man skriva olika saker på jackan och sätta på olika symboler och broderier. Har tex sett att några av hockeyspelarna sätter en stor inbroderad hockeyspelare på ryggen. Sen kan man skriva olika saker och sätta olika saker på framsidan också. Jag har ju bara spelat golf än så länge så det är det enda jag har på min. Efter hockeysäsongen ska jag antagligen sätta på något som har med hockey att göra. Vet bara inte var hehe.
Färgen, bokstaven och symbolen jag har på ryggen beror på vilken skola man går på.
Min skolas färger är marinblått och vitt så jackan är de färgerna. Grannskolan har tex svart och gult. 
Min bokstav är B eftersom jag går på Bloomfield Hills Andover High School.
Symbolen på ryggen är en baron eftersom vi är Andover Barons. Grannskolan är Lahser Knights.
Tänkte det var kul att sätta en amerikansk flagg på framsidan. Och mitt namn såklart.
11 = Year of graduation. Det lilla "v:et" betyder hur många år man har spelat i ett varsity lag. För min del är det ju bara ett.

Varsity Jacket!

Wiiihooo, idag fick jag min varsity jacket! Beställde den för ungefär 2 månader sedan så jag har väntat.
.
Annars har jag inte gjort mycket än så länge under lovet. Haft två hockeyträningar, sovit och åkt och klippt mig. Tjo hej
.

YFU Sport Event

YFU eventet igår var i princip att spela basket, volleyboll eller något spel. I början var det inte så kul som jag trodde att det skulle vara men sen stack alla ut och "lekte" i snön och det var kuuligare,..fast jag fick snö innanför byxorna och tröjan.
Här är bilder från igår + från konserten
.

WINTER BREAK!

Lite dåligt uppdatering här ja...
I onsdags var väl allt som vanligt i skolan tror jag. Hehe jag har dåligt minne. Efter skolan hade jag hockeyträning och vi var bara 9 stycken! På kvällen var det konsert på skolan med alla skolans band(2 st tror jag), orkestrar(2 tror jag)  och körer(4) <-- orsaken till att inte så många var på träningen(bilder kommer när jag har de på datorn). Konserten var jättebra!! Den kallas Collage Consert eftersom de spelar som ett kollage, inga pauser för applåder mellan de olika delarna som spelas. Synd bara att Haley är sjuk och inte kan spela eller sjunga. Jag hoppas verkligen att jag kan få spela i något band eller orkester nästa termin, det verkar faktiskt kul. Konserten gjorde dock att jag inte kom hem från skolan förrän typ 11 och då somnade jag som en stock. På natten vaknade jag vid strax innan 2 och mådde inte alls bra. Gick in på toan och la mig på golvet och efter en stund kom hela middagen upp. Sen blev natten som den blev och jag sov i princip hela torsdagen. Idag (fredag) mådde jag lite bättre men hade ingen energi alls under dagen. Hade inte ätit något på 1,5 dygn men var ändå inte hungrig. Har dock börjat må bättre under kvällen. Hoppas att det bara var en 1,5 dagars influensa och att jag mår bra imorgon!
Så jag gick bara i skolan 1 dag denna veckan, bra start på jullovet hehe. MEN NU ÄR DET LOOOOOV!!
Imorgon blir det något med YFU och sen får jag se vad som händer denna veckan.

Second snow day in a row!

Yeeey! No school today either. Antagligen pga att det är typ is på vägarna :)

Snow day!!!!

Åhhh detta är vad jag har väntat på: SNOW DAY!! Det betyder ingen skola idag! Om det kommer för mycket snö och oväder på kort tid kan det hända att skolan ställs in. Detta är precis vad som hände inatt! I lördags natt på väg hem från festen regnade det faktiskt, så jag trodde inte att det skulle komma snö på ett tag. Men sen när jag vaknade upp igår var det snö och is på träden och det fortsatte att ösa ner hela dagen. På kvällen satt jag och uppdaterade hemsidan som skulle visa om skolan var stängd hela tiden men ingeting kom upp. Några andra skolor var dock stängda när jag gick och lade mig. Men ungefär halv 5 i natt ko Haley in och skulle stänga av mitt alarm så jag skulle kunna sova vidare. Var dock redan vaken och sedan blev jag så glad så jag kunde inte somna om på ett tag.
Så idag ska jag bara titta på film och mysa tror jag :)
.
Bilder från igår

YFU christmas party

I tordags kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde. Tog det nog bara lugnt och gjorde läxor. Och ja, ju tittade på en gammal Rudolf med röda mulen-film ;)
I fredags efter skolan åkte vi till IKEA för att äta av det svenska julbordet. Det var faktiskt likt det svenska julbordet vi äter hemma, bara lite mindre hemmalagat. 
I lördags var det dags för YFUs Christmas party in Oxford. Men först under dagen åkte vi och handlade en krans att hänga ovanför dörren och sen köpte jag och Eshly en "white elephant" gift. Det är en present som ska vara bara rolig eller konstig. Jag köpte finger print art.
Vi var ett gäng som åkte dit tillsammans och på festen var vi sedan sammanlagt ungefär 40 st + vissa föräldrar. Festen var jättekul och jag fick chans att prata lite mer mer några och lära känna dem bättre.
Idag har jag först varit i kyrkan med Mary. Det har snöat väldigt mycket! Sedan har jag bara gjort ingenting,..

...

Inte mycket har hant de senaste dagarna...
Spelade hockeymatch och det gick bra. Har jag redan skrivit om det?!
Kunde dock inte trana igar eftersom jag har blivit förkyld. Langtar faktiskt efter att spela!
Fick brevet fran YFU som jag skrev till mig sjalv innan jag akte. Det var lite konstigt och det hjälpte faktiskt inte mot hemlängtan etc. Vi fick nog lite for lite information om vad vi skulle skriva, det kunde ha hjälpt mer. Men i alla fall, har kunnat slappna av lite mer denna veckan sa det kanns battre. Ar fortfarande orolig for hur jag ska klara mig nar jag kommer hem dock...
Pa lördag ar det YFU-prty vilket jag ser valdigt mycket fram emot! Hoppas det kommer bli kul.
BARA 6 skoldagar till LOV :D

HOOOCCKKKEYYY

Hockeymatchen igår var suuuperkul! Jag gjorde nästa mål!!! Vi skulle ha sleepover efteråt men det blev inget för mig tyvärr..
Idag har jag pluggat och gjort mig redo inför veckan. Här är bilder på snön i trädgården och en hjort som vi såg, och från när vi åkte skridskor i fredags. Och från igår när vi var på museet med YFU

Snabbt blandat.

Liten snabb uppdatering.
.
Igår åkte vi skridskor med kyrkan och det kändes mycket lättare att åka utan alla skydd haha. Vi var bara 5 stycken men det var kuligt.
Idag var vi och besökte ett museum med några YFU-studenter. Intressant intressant.
Nu är jag hemma och vilar. Ska sticka till hockeymatch om ca 45 minuter.
.
På senaste tiden har jag kommit på en del roliga saker. Bla att vi svenskar äter ketchup till allt. Här äter de bara ketchup till hot dogs och hamburgare. När jag sa att vi åter makariner, kötbullar och ketchup blev de väldigt förvånade. Så kan det gå.
Kom också på att vi tittat på tecknat på tv på julafton. De tyckte att det var lite underligt att familjen samlas och tittar på tv på julafton. BUT I LOVE IT.
.
(Har lite bilder på kameran som jag inte har hunnit ladda upp än)
FRIDA

English

Har engelska nu i the media center. Vi sitter och skriver pa varat research paper, men vi har mcyket tid pa oss och jag har gjort ganska mycket sa nu har jag lite tid att chilla. :)
.
ANDRA DAGEN DET SNOAR IDAG :D Jag langtar till julen, annu mer sno!


1a December

1 December idag! Blev såå glad när jag insåg det i morse.
När jag gick upp idag kändes det först som en vanlig tråkig dag. MEN när jag sedan gick ner för att äta frukost, SÅG JAG SNÖ. Japp, snö. Bara lite på marken men ändå. Perfekt på 1 december och allt. Har sedan snöat lite från och till hela dagen men allt har smält tyvärr. Jag hoppas det kommer mer snart!
Perfekt för mig att använda min nya jacka och nya UGGs!.
.
Hade matteprov idag. Jag tror det gick bra men detta kapitlet var riktigt svårt!! Man måste verkligen vara kreativ och tänka om man ska klura ut problemen. Ett problem kan tex vara: 1+cos2x/tanx=secxcscx PROVE! ...klurigt värre hehe. Aja, jag tror ändå det gick ganska bra faktiskt. Men såklart har vi nytt kapitel att göra tills på fredag. Det sägs vara ännu svårare!!
Historian var chill så att säga. Nu har vi börjat med första världskriget vilket är intressant men svårt att kunna allt som har med USA's roll att göra!
.
Hockeyn var som vanligt. Mina nya skridskor är superbra!! Har massor av plats för mina tår vilket jag behöver och gillar.
.
Imorgon kommer Steve hem från en resa och då kommer hans föräldrar och syster samtidigt och hälsar på. Nice nice.
.
I helgen är det fullt program. På fredag ska vi åka skridskor med kyrkan. Lördag blir det först YFU-aktiviteter fram till Lunch. På kvällen har vi hockeymatch. På söndag ska vi till kyrkan och göra någon adventgrej. Vet inte riktigt vad det är men det blir säkert kul. SEN dags att plugga!!
BARA 2 DAGAR KVAR DENNA VECKAN OCH EFTER DET 2 VECKOR TILL LOV!!
.

RSS 2.0