Is Minnesota in Wisconsin?

Atlanta var awesome såklart. Över 25 grader och soligt. Att komma tillbaka till ett regnigt och kallt Michigan igår var inte speciellt kul. Dock var det ganska varmt idag så jag överlever.
I Atlanta besökte vi bla World of Coke, Georgia Aquarium, Botanical Garden, Stone mountain mm mm. Hanna kommer hem till helgen så det ska bli kuligt att inte vara ensamt barn i familjen.
.
Mycket händer nu. Biljetter till prom ska köpas denna veckan, har sista YFU-mötet i helgen, musikalen spelas på skolan som jag vill gå och kolla på.
.
Bilder från helgen kommer när jag har dem på datorn...
.
Btw, känner att det här med blogg inte är något för mig. Jag gör det för ER skull. Men om ingen läser är det inte så kul.. Aja, får försöka hålla ut ett tag till

Mot Atlanta

Hoooj,
Idag fick vi snö  igen. Vad är detta?! Förra helgen var det över 25° och nu får vi snö. Det är väl typiskt inlandsklimat som kära Kerstin lärde oss i högstadiet...
Imorgon efter skolan bär det av mot Atlanta! Sover över på vägen och sen åker vi hem på söndag eftermiddag. Ska bli hur kul som helst!! Har inte varit i södra USA förr och det ska bli kul att se Hanna igen.
Väderprognosen för Atlanta i helgen visar 80-85°F och mostly sunny. 80°F = 26,7°C ...

East Coast Adventures

HEJ HOPP!
Jag är världens sämsta på att uppdatera men ändå. Jag har inte orkat skriva om hela förra veckan och har känt att jag behövde göra det innan jag kna skriva om vad som har hänt sedan jag kom hem. Här kommer i alla fall en liten sammanfattning på resan.
.
Gick upp i rimlig tid på lördagen och åkte buss hela dagen. Kom fram sent till hotellet som låg ca 30 minuter utanför DC.
Under de två dagarna vi var där såg vi bla Washington Monument, Vietnam-; Korean-; Jefferson-; and Lincoln Memorial. Vi gick på Air and Space Museum och även Holocaust Museum. Såg på Vita huset, Capitol Building och tog massa bilder vid körsbärsträden som blommade för fullt.
.
På tisdagen åkte vi tidigt på morgonen till Philadelphia. Vi spenderade bara en dag där och besökte Liberty bell, Independece Hall, Constitution Center, Rocky Stairs och åt middag på Hard Rock Café. Sent på kvällen kom vi fram till hotellet utanför New York City.
.
Under de  tre dagarna i NY han vi med hur mycket som helst. Vi såg frihetsgudinnan, Empire State building, Ground Zero, 5th Avenue, a Broadway show, Times Square, FN huset, Central Park, Brooklyn Bridge, the Met, och mycket mer.
.
Jag måste säga att det var en extremt bra resa. Det var en organiserad bussresa med nästan 100 andra utbytesstudenter uppdelade i två bussar. Bussarna hämtade oss tidigt på morgonen och körde runt oss i städerna vart vi än åkte. Vi hann med alla turistattraktioner i städerna men fick och mycket fri tid för shopping och annat.
.
Nu har jag varit hemma i Michigan i en vecka och en del har hänt här. Bla  Detroit Symphony Orchestra spelar tillsammans igen efter att ha strejkat i 6 månader så vi gick och lyssna på dem förra lördagen direkt efter jag kom hem. I onsdags såg vi Detroit's första ishockey playoff match och de vann!!! I helgen har jag bowlat med ett par kompisar och spelat x-box. Igår var jag på ett animal shelter på orientation. Ska börja jobba som volontär där och det kommer bli superkul.  Idag är chilldag.
.
På tisdag åker vi ner till Atlanta för att hälsa på Hanna. Sedan kommer hon hem en vecka senare!
.
(Har MASSOR av bilder. Det tar väldigt lång tid att ladda upp dem här så kolla facebook om vi är vänner där!)

Detroit

Insåg att jag inte har lagt upp bilderna jag tog i Detroit. Så här ser det ut i centrum. And the scary thing is that it has been like this for like 50 years!
Sista bilden är från Motown Museum

Pistons!!

Hejhopp,
Nu är det LOOOOOVV!!!! WOHO
Slutade 11 idag och det var typ ingen i skolan. Alla seniors sket i skolan så det var inte mycket folk i mina klasser idag.
Efter skolan stack vi och hämtade min hockeytröja. Se bild. Den är hur fin som helst. Jag köpte en storlek som kommer passa om jag vill använda den när jag spelar.
Nu ikväll ska jag åka och titta på Detroit Pistons igen. Steve har fått biljetter genom jobbet så det är ganska bra biljetter tror jag. Ska dit med min kära väninna Laura från Danmark.
Imorgon åker jag till östkusten. Ska besöka New York City, DC  och Philadelphia! Ska bli himlans kul. Det är en bussresa med massa andra utbytesstudenter och de säger att resorna de ordnar är jättebra! Får hoppas att det stämmer. Det blir 2 dagar i DC, 1 i Philli, och 3 i NYC. Tar inte med datorn så det blir nog en jääättteelång uppdatering någon gång efter den 9e.
Ha det

RSS 2.0