Annie

Igår var det sista Annie-föreställningen. Det har varit väldigt kul, speciellt när hockeysäsongen var slut, men mycket väntande. Eftersom voffsingen våran var med i mitten av första akten och sen bara när alla skulle buga behövde jag vänta mer än en timme emellan. Men nu ska jag inte klaga. Alla småflickorna var väldigt söta och de vuxna var trevliga.

Adventure English Overnight

I torsdags kl 1 var det dags att åka iväg med adventure english. Det är en speciell klass eftersom vi har den varje dag, istället för varannan som med de andra klasserna.
Vi åkte iväg till en liten stuga i skogen som låg ca en halvtimme bort. Där fanns bara utedass och inget vatten... När vi kom dit gick vi en lång promenad i skogen. Sedan spelade vi lite spel, gjorde några aktiviteter, och åt.
Senare på kvällen var det dags för det viktigaste. Lärarna började att berätta om deras liv och om någon person hade påverkat dem speciellt. Sedan var det dags för eleverna. Det tog lite mer än 4 timmar för alla att prata... Det var väldigt speciellt och gripande (damn det är svårt att hitta rätt ord). Alla öppnade upp väldigt mycket och berättade sina historier. En del hade alkoholiserade föräldrar, en del var drogberoende, m.m. m.m. När vi var klara ville man bara krama alla. Det kändes som detta förde oss närmare som grupp. Underbar klass <3
Vi började grilla marshmallows vid 2-tiden och sedan gick vi och lade oss. På fredagen hade vi inte tid till mycket annat än att packa och sammanfatta vistelsen. Kom tillbaka till skolan vid 11 och sen var vi lediga resten av dagen.

Hockey Banquet

Idag hade vi hockey banquet. Mycket trevligt. Det är speciellt kul att höra allt som coachen säger och captains. Alla fick en puck med ett litet award skrivet på. Jag fick ex-cheerleader, hehe, eftersom jag egentligen ville göra cheerleading. Fick även en liten rund sak att sätta på min varsity jacket som elever med bra betyg får. Superglad - trodde inte jag skulle få det.
De hade också skrivit små hälsningar till mig på en gammal matchtröja så det fick jag. :)
.
Jag och min tvilling

Hanna

HANNA IS HOME :D
.

<3

Love


..

Imorse fick vi reda på att en kille på skolan hade dött under natten. Alla var väldigt tagna och elever grät. Hela dagen var det väldigt tyst på skolan. Jag kände inte honom men självklart går tankarna runt i huvudet.
Även en lärare från vårt skoldistrikt dog igår.
.
Uppdaterar mer senare i veckan
.
Wearing green - ST PATRICK'S SAY
.
Btw, läs denna artikeln. http://www.myfoxdetroit.com/dpp/news/local/students-mourn-death-of-andover-student-peter-catcho-20110317-mr .De kom t.o.m. till skolan för att filma. Det om hans twitter är bara sjukt. Tidigare idag länkade de till hans profil så man kunde läsa hans tweet. Förstår inte att en tidning/tv kan göra något sådant.
Efter ca 54 sek ser ni mig i grön tröja.
<3

Rehersal

Sitter nu och väntar tills slutet av musikalen då Savvy är med igen. Hon är med i början och slutet så det är mycket väntande...
Vi har repetition varje dag denna veckan så det blir mycket väntande. Men det är bra tid att göra läxor.
.
Just nu

Soupkitchen

Bilder från när vi jobbade på soppköket med kyrkan

Sunday

Going out for breakfast now!
Sen blir det göra en presentation om Sverige. Ska hålla 14 presentationer tisdag + onsdag för alla språkklasserna på skolan. Så idag är det genrep med de andra som ska hålla presentationer också. Jag är inte för oroad, blir inte betygsatt eller så.

Ny design

Yes, Sofia hjälpte mig med en ny design till bloggen. Vad tycks? Det är otroligt svårt att lägga upp en ny design tycker jag så jag är stolt över att jag klarade det. Har kört med den andra hela tiden eftersom jag inte har vetat hur man bytar... Men nu har jag en snygg proffsig. Tack till Sofia. (länk till hennes blogg finns längre ner).
.
I fredags var det så Band Festival. Det går ut på att man spelar 3 stycken som man har förberett innan. Efter det får man två stycken som man får titta på i runt 6 minuter och sen ska hela bandet bara spela. De väljer stycken som man aldrig har sett innan. Därefter blir man bedömd på det hela. Tror det är 4 eller 5 olika domare. Det bästa man kan få är 1 och vi fick det från alla domare!!! :D Superbra! Jag missade nog ganska mycket av det andra stycket som vi spelade men det var okej. Det är faktiskt kul att spela i band. Det finns en video av en av styckena på facebook så kolla där.
.
Idag på förmiddagen åkte vi in till Detroit för att gå på Motown museum. Det är i det huset där motown startade. Bla Jackson 5 och Steve Wonder "upptäcktes" där!! Det var ett litet men bra museum och framförallt en jättebra och rolig guide. Att rekommenderas.
Och jag fick sätta en liten nål på Malmö på en världskarta :D
.
Senare på kvällen stack jag hem till två tjejer som jag känner och bakade cupcakes och umgicks. Mycket trevligt.
.
Bilder på allt kommer när jag får tillbaka min kamerasladd som jag glömde....
.

Life

Inget speciellt händer nu för tiden. Musikalen tar upp mycket av min tid. Men det är jätteroligt. Så dagarna ser i princip likadana ut - skola, chilla 1-2 timmar och göra saker that needs to be done. Sen är det musikal från 5.45 till ca 9.30. Föreställningarna börjar om 1,5 vecka. Exciting!!
.
På fredag är det Band Festival. Vi spelar 3 stycken, och efter det får vi ett stycke vi aldrig har sett och sedan ska vi spela det. Första gången jag spelar med bandet annat än på lektionerna i skolan.
.
Hej hopp

Ice Day?!

Shit pommes. Ingen skola idag! De ringde 15 minuter innan jag skulle stuckit hemifrån(bussarna skulle åkt för länge sedan) och sa att skolan var stängd idag pga isiga vägar. Jag tittade ut genom fönstret och vägarna är IS! (is, is, is, is, bara is. Ca -10°) Har faktiskt inte sett liknade förrut. Det är inte snö som har frusit, utan det är genomskinlig is som har kommit från snön som smälte tror jag. Om det hade varit såhär i Sverige vet jag inte vad vi hade gjort. Det har varit galet hehe...
Så idag blir det chilla. Har inga läxor(sjukt) så jag har inte så mycket att göra.
.
Denna veckan var riktigt härlig. Ledig tisdag, 11 - 2.30 onsdag-torsdag, ledig fredag.
Min tränings-"outfit"

Hockey play off

Igår spelade jag "States". Alla lag spelar tror jag så det är ju inte speciellt svårt att komma med, som golfen var.
Vi förlorade som vanligt. Fast vi spelade bra(tyckte jag) och det var laget som vi har funnit mot en gång. Men men. (Som många gånger innan) Var jag RIKTIGT nära att göra mål. F*n att jag inte lyckades. Har varit nära så många gånger nu! Till och med coacherna trodde att jag skulle göra mål! Aja.. Får väl vara nöjd efter att bara ha spelat i 3 månader!!
Så nu är säsongen över vilket är riktigt tråkigt. Det har varit superkul att spela. Trodde aldrig att jag skulle spela hockey, men när jag började var det jätteroligt. Vet inte än om jag ska göra en sport till våren, funderar fortfarande på vad som hade varit kul. The options are: Fotboll, tennis, track (friidrott), lacross, softball. Om det blir något blir det antagligen lacross!
.
Igår och idag var det olika prov på skolan på morgonen så jag började inte förrän 11.00. Riktigt nice!! Jag och Mary stack ut och åt frukost båda dagarna moahah.
.
Redan fredag imorgon woohoo.
.

Weekend in Toronto

Helgen i Toronto, Kanada var awsome så att säga.
.
På fredagen började vi med att titta runt lite. Vi åt lunch på Hard Rock Café (där jag köpte lite souvenirer) och sedan köpte vi biljetter till en komedishow som vi såg på kvällen. På eftermiddagen var vi på Hockey Hall of Fame. Det är som ett jättestort hockeymuseum. De hade otroligt mycket saker. Massa gamla hockeytröjor, strumpor, bilder och samlarkort. De hade även olika pokaler och Stanley Cup trofén. Det stället var helt enkelt super. (Bra gift shop också hehe)
På kvällen gick vi som sagt på en komedishow. Det var kul och annorlunda. Vi åt på en fransk restaurang som hade otroligt god mat!
.
På lördagen åkte vi till the Science Center. De hade många olika utställningar så vi hann inte med allt. Tittade på "Whales", "Natural Disasters" och "The Human Body". Speciellt de två första var väldigt bra!
På kvällen hade vi fått biljetter till musikalen The Secret Garden. Bra musikal och den lilla tjejen var speciellt bra.
.
Sista dagen åkte vi till China Town. De hade 10000-tals gift shops så jag var in heaven så att säga hehe. Underbart. Men blev lite trött på det till slut, tro det eller ej. Köpte bla underkläder för 6.50 kr styck!!
Det var väldigt intressant att se att en grupp av människor samlas så och lever i princip som om det vore Kina(eller asien). Alla skyltar var på kinesiska. Vi åt lunch på en asiatist restaurang som var fräsch till skillnad från en del andra där.. Kinamat är inte min favorit men räkor och ris är alltid gott.
Åkte hem vi 4-tiden och när vi kom hem på kvällen tittade vi på Oscars-galan.
.

RSS 2.0