St Mary's Fair

Idag hade vi över 30 grader och strålande sol här! Och fuktigt dess utom. Vädret är konstigt här. Ena dagen kan det vara 16 grader och kallt regn och nästa är det 30 och sol. Hoppas vi får mycket av det sistnämnda i alla fall.
.
Idag (var ledig p.g.a. memorial day) åkte jag, Hanna och ett par av hennes kompisar till en fair. Det är som en liten marknad/festival. Som Minnesota State Fair som jag var på i somras fast mycket mindre. Vi åkte karuseller och hade kuligt. Hanna vann en guldfisk (som hon döpte till Charles) och jag skrattade så jag dog. Nu har vi 4 husdjur :D ska åka och köpa en skål till den imorgon.
.
Vi och guldfisken Charles in en plastpåse
Jag och Hanna i en barnkarusell

Bild tagen från pariserhjul över en del av stället

På vägen hem - Orchard Lake

Party party

Igår hade jag lite get-together här hemma. Mina närmsta utbytesstudentsvänner kom över och vi bakade pizza och spelade basket och andra uteaktiviteter. Mycket trevligt. Det var nog sista gången jag såg många av dem. De flesta åker hem om 3 veckor, sick...
.

Frida goes tuffing (+toronto + niagara)

I torsdags förra veckan spelade vi Powder Puff. Tjejer spelar amerikansk football. Eftersom det inte är en sport för tjejer tycker många det är kul. Först spelar juniors mot seniors och sendan spelar vinnaren mot en annan skola. Vår junior-senior match blev inställd pga regn så jag kunde bara spela en match men det var superkul. Det blev ett stort Andover-lag mot den andra skolan men vi förlorade ändå. De andra var jättebra! Kul var de i alla fall och jag fick spela ganska mycket.
.
I helgen tog vi en lite tur till Niagara fallen och Toronto. Fallen var coooliga och Toronto var kuligt. Gjorde inte så mycket utan det var mest kul att åka iväg över helgen.
.

Prom!

Igår var det dagen vi hade väntat på. PROM! På min skola har de flesta tjejerna kort klänning så det en sedan jag hade letat efter. Hittade en som var lång och kort (??) så jag tyckte det var perfekt. Håret och sminket fixades hemma i mitt rum.
Jag kände de flesta i gruppen jag gick med. En av tjejerna är en av mina bästa vänner här, Rachel.
Vi tog de obligatoriska bilderna utanför huset innan vi hoppade in i limmon och åkte in till Detroit. Prom var på ett ställe som ligger vid floden. Det var fint dekorerat och maten var brao. Allt som allt var det en rolig kväll. Det var ungefär som en vanlig skoldans för Senior fast med mat och fina dekorationer.
Idag regnar det som tusan så det blir göra ingeting idag innan vi har konsert med bandet på skolan.

...

Födelsedagshelgen var toppen. Vi gick ut och åt och sedan öppnade jag lite presenter och åt tårta på lördagen. I söndags var det mors dag här så vi gick ut och åt brunch. Sedan tog vi en lång promenad och på kvällen kollad vi på när RED WINGS VANN!!!!!!
Fick också paket från Sverige med choklad och en liten present. OCH min prom dress :D
Idag har jag min först football träning!
.

Födelsedag

Första födelsedagen utan min familj. Har gått superbra! Finns många underbara människor här också.
I skolan fick jag en ballong och folk sa grattis till mig. I adventure english gjorde eleverna en grej som de gör till alla som fyller år. Födelsedagsbarnet måste stå i mitten av klassen och sen pressar alla inåt så man inte kan andas hehe.
Ikväll ska vi ut på restaurang :)
.
Nu är jag 18. Shit. Ursäkta svordomen, men OMG. Nu kan jag göra allt! (eller nästan i alla fall) Ska gå och tatuera hela min kropp imorgon. Yey. JK.
Liten Frida
Stor Frida

Sista YFU-mötet

Igår var det dags för det sista YFU-mötet. Vi snackadeom problemman kunde stöta på när man kommer hem och hur man löser dem. Men vi hade också mycket tid att bara hänga och springa runt haha. De flesta hade tagit med en t-shirt så vi skrev små hälsningar till varandra. Kommer sakna många av dem så det var lite sorgligt att detta kanske var sista gången vi sågs.
Efter mötet hade jag några kompisar hemma här. Vi såg på film och käkade pizza.. muums. (Jag kommer sakna amerikansk pizza!!!!!) Under min tid här har jag blivit ganska nära kompis med en del av utbytesstudenterna. Det går totalt 8 på min skola, 8 på grannskolan, och ungefär lika många på en annan skola som är nära mig. Och jag tror vi har haft mycket gemensamt så vi har helt enkelt kommit bra överens.
.
Här är några bilder från Atlanta

RSS 2.0