Hemma

Kom hem i lördags och har nu varit hemma i några dagar. Jag var inte alls trött de första dagarna och det var jättelätt att komma in i rätt tid.
Det känns faktiskt jättebra att vara hemma! Det var konstigt att bara hamna här i Sverige mitt i sommaren, men det var underbart. Jag längtar inte tillbaka mycket alls, jag var redo att komma hem.
Vet inte vad mer jag kan skriva här. Tack alla som har följt min blogg. Ibland var det lite jobbigt att skriva men jag är glad att jag gjorde det. Det är ju ett bra sätt för familj och kompisar att veta vad man håller på med utan att man snackar med dem varje dag.
Tack och hej!

Sista dagen

Så har sista dagen kommit. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har såklart haft ett underbart år. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig, svårare faktiskt. Det har gått väldigt mycket upp och ner. Längtade hem mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Man kan säkert säga att det har varit det mest händelserika och nog roligaste året i mitt liv. Men jag är redo att åka hem nu. Ett skolår är lagom. Det kommer vara väldigt sorgligt imorgon när jag ska säga hejdå till familjen, men det ska bli himla kul att se min familj hemma och kompisarna igen.
Kan nog inte förklara hur det är att vara utbytesstudent i ett annat land. Man måste uppleva det själv.
Jag vet inte vad jag har lärt mig. Det kommer nog visa sig mer till hösten när jag ska tillbaka till vardagen. Tror i alla fall att jag är mer självständig nu. Jag tror också att jag känner mig själv bättre. Vet hur jag fungerar. Det är svårt att förklara.
.
Nu ska vi snart iväg och se premiären av Harry Potter(jag vet vi är 2 dagar sena här i staterna). Sen blir det sova i ett par timmar och imorgon ska jag bara städa mitt rum och sen bär det av mot flygplatsen. Kan inte fatta att denna dagen har kommit. Kändes som året aldrig skulle ta slut. Men jag är definitivt redo!

Svar på kommentar

Hej igen,
fick en fråga om min design på bloggen. Kanske kul för andra att veta också.
Jag började med en av de färdiga designerna på blogg.se. Sen var jag lite uttråkad förra sommaren så jag lärde mig hur färgkoderna fungerade så jag kunde ändra bakgrunden till vit och texten till svart. Lyckades också få en del linjer röda. Jag försökte göra marginalerna mellan texten och spalten med senaste inlägg etc mindre, men lyckades inte. Headern gjorde en kompis till mig i något redigeringsprogram, sen la jag upp bilden på facebook, kopierade adressen och lade in den i stilmallen.
tack och hej leverpastej

Haley is home!

Haley ät hemmmaaa!!!! Så kul! Vi hämtade henne och Steve igår på flygplatsen när de kom från Argentina där Haley har varit under våren. Det är mest därför jag har stannat här så långe, så jag kunde träffa henne.
Jag har inte uppdaterat här innan eftersom vi sa till Haley att jag redan hade åkt hem så det skulle vara en överraskning när jag fortfarande var här. Och jag vet inte om hon går in och läser min blogg.
I alla fall, igår såg vi bara på film hela dagen. Det regnade(det har varit nästan omöjligt att gå ut pga av värmen och fuktigheten) så det var mysigt.
.
Förra veckan gjorde vi inte så mycket. Vi hängde vi poolen några dagar, jag och Mary stack och red, och vi åkte och shoopade på en outlet.
Kan inte fatta att jag åker hem på fredag!!! Ska bli så j*kla kul att komma hem igen! Det känns som förra veckan jag kom hit och gick första dagen i skolan. Ofattbart.
.

4th of July

4TH OF JULY IDAG! Stor dag i USA. Vi började med att kolla på en parad på morgonen. Såg massa coola saker. Dock besviken att de inte kastade så mycket godis heheh. Jag och Hanna hade jättefina hårband och naglar!

RSS 2.0