Adventure English Overnight

I torsdags kl 1 var det dags att åka iväg med adventure english. Det är en speciell klass eftersom vi har den varje dag, istället för varannan som med de andra klasserna.
Vi åkte iväg till en liten stuga i skogen som låg ca en halvtimme bort. Där fanns bara utedass och inget vatten... När vi kom dit gick vi en lång promenad i skogen. Sedan spelade vi lite spel, gjorde några aktiviteter, och åt.
Senare på kvällen var det dags för det viktigaste. Lärarna började att berätta om deras liv och om någon person hade påverkat dem speciellt. Sedan var det dags för eleverna. Det tog lite mer än 4 timmar för alla att prata... Det var väldigt speciellt och gripande (damn det är svårt att hitta rätt ord). Alla öppnade upp väldigt mycket och berättade sina historier. En del hade alkoholiserade föräldrar, en del var drogberoende, m.m. m.m. När vi var klara ville man bara krama alla. Det kändes som detta förde oss närmare som grupp. Underbar klass <3
Vi började grilla marshmallows vid 2-tiden och sedan gick vi och lade oss. På fredagen hade vi inte tid till mycket annat än att packa och sammanfatta vistelsen. Kom tillbaka till skolan vid 11 och sen var vi lediga resten av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0