Weekend in Toronto

Helgen i Toronto, Kanada var awsome så att säga.
.
På fredagen började vi med att titta runt lite. Vi åt lunch på Hard Rock Café (där jag köpte lite souvenirer) och sedan köpte vi biljetter till en komedishow som vi såg på kvällen. På eftermiddagen var vi på Hockey Hall of Fame. Det är som ett jättestort hockeymuseum. De hade otroligt mycket saker. Massa gamla hockeytröjor, strumpor, bilder och samlarkort. De hade även olika pokaler och Stanley Cup trofén. Det stället var helt enkelt super. (Bra gift shop också hehe)
På kvällen gick vi som sagt på en komedishow. Det var kul och annorlunda. Vi åt på en fransk restaurang som hade otroligt god mat!
.
På lördagen åkte vi till the Science Center. De hade många olika utställningar så vi hann inte med allt. Tittade på "Whales", "Natural Disasters" och "The Human Body". Speciellt de två första var väldigt bra!
På kvällen hade vi fått biljetter till musikalen The Secret Garden. Bra musikal och den lilla tjejen var speciellt bra.
.
Sista dagen åkte vi till China Town. De hade 10000-tals gift shops så jag var in heaven så att säga hehe. Underbart. Men blev lite trött på det till slut, tro det eller ej. Köpte bla underkläder för 6.50 kr styck!!
Det var väldigt intressant att se att en grupp av människor samlas så och lever i princip som om det vore Kina(eller asien). Alla skyltar var på kinesiska. Vi åt lunch på en asiatist restaurang som var fräsch till skillnad från en del andra där.. Kinamat är inte min favorit men räkor och ris är alltid gott.
Åkte hem vi 4-tiden och när vi kom hem på kvällen tittade vi på Oscars-galan.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0